Dansschool Bolero

Welkom bij Dansschool Bolero

  Welkom bij Dansschool Bolero

Welkom op de website van Dansschool Bolero vzw. Wij zijn een dansschool voor jong en oud, waar dansplezier centraal staat!Uurrooster

Het nieuwe uurrooster voor het komende dansjaar (2022-2023) en alle groepen zijn ook terug te vinden bij Groepen.
Alle lessen en activiteiten kan u ook terug vinden in deKalender.

Tot snel!!


Openlesmaand

September = openlesmaand!! Kom elke les voor jouw leeftijd proberen en proef zo van al onze dansstijlen! Gedurende de hele maand september is iedereen welkom om samen het plezier van dansen te komen ontdekken! Hopelijk tot in 1 van onze lessen!


Dansoptredens

Meer informatie over onze dansoptredens en de bijhorende online kaartenverkopen zijn terug te vinden bij Dansoptredens.


Inschrijven

Meld je aan om in te schrijven

Aanmelden

  Dansschool Bolero News Feed

NIEUW Uurrooster 2022-2023
GROOT NIEUWS! Vandaag, 24/05/2022, wordt het uurrooster voor dansjaar 2022-2023 bekend gemaakt op website, instagram, facebook,... Zowel het uurrooster van het huidige als het nieuwe dansjaar zullen terug te vinden zijn onder 'Groepen'. Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 1 juni om 8u.
Kaartenverkoop optredens
Voor meer info over de kaartenverkoop (prijs, datum, data optredens, etc) kan je terecht op de pagina 'Dansoptredens'.
September = Openlesmaand
De hele maand september organiseren we onze openlesmaand, samen met de maand van de sportclub. Trommel je vrienden en/of vriendinnen op om mee te dansen! Je mag deelnemen aan elke les, georganiseerd voor jouw leeftijdsgroep, zonder vooraf in te schrijven. Het uurrooster kan je terugvinden op de pagi
  Lees verder...
Start nieuwe dansjaar 2022-2023
Jippiieeee!!! Donderdag 1 september starten al onze danslessen terug op volgens het uurrooster Dansjaar 2022-2023 (terug te vinden bij 'Groepen' of 'Uurrooster'). We kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal terug te ontvangen in onze lessen! Tot 1 september!!
Bekijk de hele News Feed