Dansschool Bolero

Welkom bij Dansschool Bolero

  Welkom bij Dansschool Bolero

Welkom op de website van Dansschool Bolero vzw. Wij zijn een dansschool voor jong en oud, waar dansplezier centraal staat! 


Inschrijvingen nieuw dansjaar

Vanaf heden kan je jezelf of je zoon/dochter inschrijven voor het nieuwe dansjaar 2021-2022. Instructies vindt u hier

Uurrooster
Het overzicht van de lessen voor het dansjaar 2020-2021 kan je hier raadplegen. Alle groepen zijn ook terug te vinden bij Groepen
Het nieuwe uurrooster voor het volgende dansjaar (2021-2022) kan je hier terugvinden. Alle lessen en activiteiten kan u terug vinden in deKalender.


Richtlijnen ivm coronamaatregelen
Dankzij de versoepelingen van 9/6/2021 kunnen we weer dansles geven volgens de oorspronkelijke uurroosters. Omwille van de examenperiode voor +12 jarigen, zijn er voor hen wel een aantal wijzigingen. Meer info in de menu 'Binnenplan (-12j & +12j).

Tot snelInschrijven

Meld je aan om in te schrijven

Aanmelden

  Dansschool Bolero News Feed

INSCHRIJVINGEN 2021-2022
Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor het nieuwe dansjaar!
Reserveren lessen
Via volgende link kan je de handleiding vinden voor het inschrijven! Zet je ook op de wachtlijst zo kunnen we eventueel een extra lesgever voorzien. We houden je dan ook op de hoogte of dit al dan niet gelukt is. https://drive.google.com/file/d/1aVbmgRFmwYCEo-qYNuOa705_Asz15PyK/view?usp=sharing
Online inschrijvingen afgesloten
Vanaf heden is online inschrijven niet meer mogelijk. Wens je toch nog aan te sluiten bij één van onze groepen, maak dan alvast een account aan en neem contact op via mail voor meer informatie en mogelijke inschrijving! Veel dansplezier!
Bekijk de hele News Feed

Dansschool Bolero vzw. Oude Schrieksebaan 24, 2820 Bonheiden.

0439.634.583, RPR Antwerpen - Mechelen