Dansschool Bolero

Welkom bij Dansschool Bolero

  Welkom bij Dansschool Bolero

Welkom op de website van Dansschool Bolero vzw. Wij zijn een dansschool voor jong en oud, waar dansplezier centraal staat! 

Het overzicht van de lessen voor het dansjaar 2020-2021 kan je hier raadplegen. Alle groepen zijn ook terug te vinden bij 'Groepen'.

Alle lessen en activiteiten kan u terug vinden in de 'Kalender'.


Tot snel!  Dansschool Bolero News Feed

Online inschrijvingen afgesloten
Vanaf heden is online inschrijven niet meer mogelijk. Wens je toch nog aan te sluiten bij één van onze groepen, maak dan alvast een account aan en neem contact op via mail voor meer informatie en mogelijke inschrijving! Veel dansplezier!
Vriendjesweek 2020
Van 21 tot 27 september organiseren we onze vriendjesweek. Trommel je vrienden en/of vriendinnen op om mee te dansen! Het uurrooster kan je terugvinden op de pagina 'Vriendjesweek 2020'. Wij kijken er alvast naar uit. Tot volgende week!!
Start nieuwe dansjaar 2020-2021
Jippiieeee!!! Dinsdag 1 september starten al onze danslessen terug op volgens het uurrooster Dansjaar 2020-2021 (ook terug te vinden op Home pagina). We kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal terug te ontvangen in onze lessen! Tot 1 september!!
Annulatie Zomerlessen
Omwille van de nieuwe maatregelen tegen corona in provincie Antwerpen, zijn wij genoodzaakt alle lessen te annuleren voor gans augustus. Wij hopen allemaal van harte dat we in september terug kunnen starten met een volwaardig uurrooster.
Bekijk de hele News Feed

Dansschool Bolero vzw. Oude Schrieksebaan 24, 2820 Bonheiden.

0439.634.583, RPR Antwerpen - Mechelen